Voderady a My

21.11.2018

Ocitli ste sa niekedy v sne, v krajine zázrakov, kde ste prechádzali z jedného sveta do druhého akoby mihnutím kúzelnej paličky?

Že ešte nie? Tak to ste nezažili fotenie rôznych tém s nami.

  Ale pekne po poriadku. Tomu malému - veľkému zázraku predchádzali hodiny plánovania termínov a tvorenie rekvizít. 

A potom sa to začalo blížiť. Jeseň nám toho roku dopriala mnoho krásnych teplých a slnečných dní. Inak tomu nebolo ani počas októbrového víkendu, keď sme sa rozhodli, že je ten správny deň na urobenie mnohých krásnych záberov a krátkych videí o tom, čo máme najradšej. 

O našej práci i tvorbe a okoreniť to trochu inak.

Veľká zábava začína už vtedy, keď naložíte dodávku až po strop rekvizitami, dve ďalšie auta veselím osadenstvom a v krásne slnečné ráno vyrazíte. Máte plnú hlavu predstáv a inšpirácií, čo a ako kde uložíte, so snahou urobiť veci čo najlepšie. Smer Voderady a jeho nádherný park pri kaštieli.

Zvolili sme si dobové kostýmy, pretože sme chceli fotiť aj v krásnych interiéroch kaštieľa, no počasie nám "nedovolilo" dostať sa dnu. Snažili sme sa využiť každý jeden slnečný lúč, každé jedno vanutie vetra v steblách trávy, či tieň stromu. Všetko do seba zapadalo ako jedna veľká skladačka.

Tvorenie kvetinových zákutí a rôznych rekvizít sme si zobrali na starosť my z KvetyPreVás.

Koordináciu celej premeny a nasnímanie čarovného foto a video materiálu mala v kompetencií Silvia Litva Polák, ktorá je kreatívnym tvorcom záberov pre vaše potešenie.

Jeseň, nežná romantika v lone prírody, ale aj ostrá gotika, toto všetko ste mohli zažiť, keď ste nás míňali prechádzkou po lúke poza krásny kaštieľ Voderady.

Celý deň sa niesol v duchu dobrej nálady, čo sa odzrkadlilo aj na našej práci a vyjadreniach našich malých aj veľkých modelov.

Naša najmenšia a najmilšia modelka Amelinka zhrnula svoje pocity do jednej krátkej vety. "Páčili sa

mi šaty princeznej a cukríky, škoda, že tam neboli aj modré a fialové cukríky". Od tých väčších slovo

dostať je už ťažšie, ale ich pocity sú zachytené na fotkách a videách a to už nechám na vašom

posúdení.

© 2018 Kvety Pre Vás Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky