Kto a čo sme ....

24.01.2018

Koncom 70-tych rokov, sa našim rodičom Júliusovi a Márií rodina rozrástla o dvoch členov... Môjho brata Júliusa a mňa, Zsolta. Práve tieto roky 70-te boli pre našu rodinu prelomové a veľmi kľúčové.. Tu, sa začal písať príbeh našej kvetinovej rodiny.

Písal sa rok 1978, začali sme pestovať karafiáty, ktoré sa predávali v Bratislave na trhovisku ( dnes známe pod názvom Miletičová). Od roku 1982 sme sa presunuli do tržnice, na Trnavskom mýte.

Lásku k pestovaniu kvetov, a následnú prácu s nimi sme po našich rodičoch dostali do vienka aj my s Júliusom (familiárne Ďusom). Už od útleho detstva sme boli vedení a zapojení do pomocných prác v pestovaní a neskôr v predaji. Tvrdá práca a úsilie, sa vyplatila,  naučili sme sa milovať kvety, pestovať ich, a starať sa o ne s láskou. Začal sa pre nás kolobeh veľkoobchodu a následne aj maloobchodu Z toho takmer 7 rokov  sme strávili priamo v Holandsku pri nákupe kvetov, a výbere kvality. Tomu vďačíme za skúsenosti, vďaka ktorým vieme prakticky naspamäť možnú dostupnosť kvetov aj v období keď u nás nekvitnú, a či je reálne ich z opačného konca sveta zabezpečiť .

Od Januára 2009 sme spustili e-shop Kvety pre Vás, a od vtedy máme aj priestory na Plynárenskej 2. Postupne sme pribúdali a rozrastali až sme sa v roku 2017  presťahovali vrámci adresy do nových priestorov.  Z prvých pôvodných 24 m2 máme momentálne cca 350 m2   ktoré zahŕňajú predajňu, viazáreň, sklad a kancelárie.  Prakticky k odberu, máme denne niekoľko tisíc rezaných kvetov. Na sviatky ako je  Valentín, MDŽ.. atď. máme aj vyše 10 tisíc .Denná kapacita výroby (aranžovania) je desiatky kytíc a vencov. Plánované objednávky vieme realizovať v objemoch niekoľko sto kytíc.. Najväčšia realizovaná objednávka bola 1650 kusov jednotlivo zdobených a dekorovaných kvetov.Taktiež máme vlastnú výrobu vencov, a konštrukcií na živé vence. Bežne vyrábame vence do až do 2 metrov.

 Ku každej objednávke, sa staviame individuálne. Doručujeme priamo na miesto určenia podľa dohody so zákazníkom, do vlastných rúk, firiem, hotelov, reštaurácií, nemocníc. Kytice a boxy doručujeme v rámci Bratislavy a okolia našimi osobnými kuriérmi aj do dvoch hodín od objednania. Otvorené máme prakticky 365 dní v roku, aj počas sviatkov . Nájdete nás na Plynárenskej 2 v Bratislave, objednať si môžete prostredníctvom nášho e-shopu- www.kvetyprevas.sk, taktiež pomocou on-line chatu, alebo telefonicky.

© 2018 Kvety Pre Vás Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky